Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Stoichiţă (FRF): 'Sunt sigur că am făcut o alegere foarte bună cu Bratu; Mirel Rădoi va reuşi lucruri extrem de pozitive toamna asta'

Click
Mihai Stoichiță

Preşedintele Comisiei Tehnice a FRF, Mihai Stoichiţă, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că este sigur că alegerea lui Florin Bratu ca selecţioner al echipei under 21 este foarte bună. El a mai menţionat că după părerea sa selecţionerul Mirel Rădoi va reuşi “lucruri extrem de pozitive toamna asta”, potrivit news.ro.

“Sunt sigur că am făcut o alegere foarte bună şi Florin are timp doi ani de zile să-şi definitiveze ideile. În cazul în care Florin va duce la capăt acest mandat şi va califica echipa la JO probabil că el va fi cel care va merge la Paris”, a spus Stoichiţă.

Întrebat dacă Nicolae Dică a fost o variantă pentru postul de antrenor al naţionalei U21, el a răspuns: “Mi se pare că perioada asta de toamnă este extrem de importantă pentru echipa naţională şi dezmebrarea unei structuri nu cred că ar fi fost oportună la momentul actual”.

Mihai Stoichiţă s-a declarat convins că selecţionerul primei reprezentative, Mirel Rădoi, va reuşi “lucruri extrem de pozitive”: “Mirel îşi face viitorul singur cum vrea. Este un antrenor foarte bun şi cred că va reuşi să şteargă din ce a fost în întâlnirile premergătoare ca impresii. Cred că şi după Olimpiadă şi în timpul şi înainte Mirel nu s-a putut desprinde de ideea de echipă naţională mare. A încercat să facă tot ce era posibil la Olimpiadă şi a reuşit foarte mult cu o echipă încropită la scara avionului, o echipă bună, dar care n-a beneficiat de jucătorii care erau mult mai aproape acum patru luni de echipa naţională olimpică. Nu cred că Mirel nu va reuşi lucruri extrem de pozitive toamna asta”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.