Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Stoichiță, președintele Comisiei Tehnice din FRF: 'Mirel Rădoi reprezintă semnalul entuziasmului și al regenerării fotbalului românesc'

Click
Mihai Stoichiță

Mihai Stoichiță, președintele Comisiei Tehnice al Federației Române de Fotbal, a vorbit despre numirea lui Mirel Rădoi în funcția de selecționer al echipei naționale, marți, într-o conferință de presă la care au mai participat tehnicianul și președintele Răzvan Burleanu, anunță MEDIAFAX.

Stoichiță i-a realizat un portret lui Rădoi, despre care a spus că "reprezintă semnalul entuziasmului și al regenerării fotbalului românesc", dând exemplu Campionatul European U21 din acest an, când tricolorii, cu Mirel Rădoi pe bancă, au reușit să ajungă până în semifinale și să se califice la Jocurile Olimpice din 2020.

Citește și: Mihai Fifor șterge pe jos cu Florin Cîțu:’Ne arată cât de prost pregătit este’

"Mirel Rădoi reprezintă în acest moment semnalul entuziasmului și al regenerării fotbalului românesc. A avut un moment care ne-a dat încredere, vara trecută, când a reanimat spiritul jucătorului român. Este foarte important să mergem pe aceeași linie. Avem încredere în viitor, că actuala generație va continua. Mi se pare foarte important că oamenii tineri să facă parte din renașterea echipei naționale. Primul dintre ei este selecționerul, care a fost propus de Comisia Tehnică și acceptat de președinte. Îi urez multă baftă. Să dea Dumnezeu să aibă și acel dram de noroc", a spus Stoichiță.

Numirea oficială a lui Mirel Rădoi ca selecționer la prima reprezentativă a avut loc miercuri, în cadrul unei conferințe de presă. Fostul selecționer al naționalei U21 a devenit succesorul lui Cosmin Contra, cel care a ratat calificarea la EURO 2020 din preliminarii.

Citește și: Mega-lovitură! Amenzile vor exploda- Când se va întâmpla asta

Mirel Rădoi a fost votat în unanimitate, marţi, de Comisia Tehnică a FRF pentru preluarea postului de selecţioner al primei reprezentative.

Rădoi a pregătit echipa FCSB în perioada iunie 2015-noiembrie 2015, însă cele mai mari realizări le-a avut la echipa naţională U21 a României, cu care a ajuns până în semifinalele Campionatului European din 2019, obţinând astfel şi prezenţa la Jocurile Olimpice din 2020,

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.