Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Teja, antrenorul Politehnicii Iași îl susține pe Cosmin Olăroiu la conducerea naționalei

Fanatik
Mihai Teja, FCSB, antrenor.

Mihai Teja, antrenorul Politehnicii Iași, a declarat, că, în opinia sa, cea mai bună variantă pentru postul de selecționer al echipei naționale a României este Cosmin Olăroiu. Tehnicianul a spus că nu ar trebuie excluse nici nume precum Mircea Rednic, Gheorghe Hagi, Dan Petrescu sau Ladislau Boloni, potrivit Mediafax.

”Avem mulți antrenori de unde alege. Aș merge pe mâna celor care au avut rezultate și au mare experiență. În primul rând Olăroiu, care a demonstrat multe de-a lungul ultimilor ani. Apoi, Rednic și Boloni. Hagi și Dan Petrescu. Dar Olăroiu peste tot unde a fost, a avut rezultate. Nu cred că banii mai contează pentru el în momentul de față. N-aș lăsa nici eu 5 milioane de dolari să vin la 500.000 la echipa națională a României, mai ales că are ofertă și de la prima reprezentativă a Chinei. Dar m-ați întrebat și vă spun că el e prima soluție din punctul meu de vedere. Dar ca CV, experiența, rezultate, e numărul 1. Aș miza pe Olăroiu. Dacă nu ar accepta, aș merge pe Rednic sau pe Boloni”, a declarat Teja, pentru ProSport.

Răsturnare de situație la Ministerul Apărării: de unde se iau bani pentru a plăti sistemul Patriot

După meciul cu Spania, de luni, scor 0-5, Cosmin Contra a anunţat că nu va mai continua la echipa naţională. Acesta a ratat calificarea la EURO 2020 din preliminarii, însă tricolorii pot ajunge la turneul final graţie barajului din Liga Naţiunilor, care va avea loc la finalul lunii martie, adversarele urmând să fie stabilite vineri, prin tragere la sorţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.