Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose adoptă aceeași strategie ca Sorin Grindeanu, în războiul cu Dragnea: PROFEȚIA fostului premier

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tudose grindeanu parla

Războiul de acum din PSD, dintre Liviu Dragnea și Mihai Tudose seamănă izbitor de mult cu cel din iunie 2017, când PSD și-a dat jos propriul Guvern condus de Sorin Grindeanu. Există deja mai multe similarități, mai ales în ceea ce privește armele cu care cei doi premieri s-au luptat cu Liviu Dragnea.

Citește și: Tensiunea ajunge la PAROXISM: Ce spune Carmen Dan despre demisia cerută de premierul Tudose (surse)

Citește și: 'Transfer' la indigo cu celebrul caz Belina, nășit de un controversat senator PSD

Premierul Mihai Tudose l-a acuzat pe Liviu Dragnea de relații cu serviciile secrete și a reamintit de celebrul episod al tăierii porcului din curtea vilei SRI.

Eu m-am cam săturat.  Eu nu am tăiat porcul cu nimeni de pe acolo, nu am fost în vie, nu am cărat sticle de vin pentru nimeni de pe acolo. Haideți să ne hotărâm, dacă SRI și SIE sunt nocive, haideți să le închidem. 'A, nu , clar are dubla comandă.' Relația cu serviciile este excepțională. O dată pe săptămână am obligația să relaționez, măcar pe linie instituțională”, a declarat Tudose.

Un atac asemănător lansase și Sorin Grindeanu, la adresa lui Liviu Dragnea:

Voi răspunde la două dezinformări pe care le-am văzut azi spuse de Liviu Dragnea. Văd că încearcă cu disperare să mă asocieze cu servicii secrete, cu preşedintele României, că e cineva în spate care dirijează, suntem într-o conspiraţie probabil existentă doar în mintea preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. Nu eu am fost la partide de tenis, nu eu am fost la spriţuri cu reprezentanţi ai serviciilor secrete”, a afirmat premierul.

Ca să înțelegem mai bine de ce este atât de importantă Carmen Dan trebuie să precizăm că și în iunie și acum, ea este trofeul râvnit de premieri. În luna iunie, singurele demisii pe care Sorin Grindeanu le trimitea la Cotroceni erau cele ale lui Sevil Shhaideh și Carmen Dan.

În prezent, Mihai Tudose a profitat de prima ocazie și a decapitat-o pe Sevil Shhaideh, iar acum se află în război deschis cu Carmen Dan, căreia i-a cerut indirect să își dea demisia.

La preluarea mandatului de către Mihai Tudose, fostul premier Sorin Grindeanu a lansat o profeție și i-a spus că aibă grijă că în câteva luni va fi mazilit de Liviu Dragnea.

"Premierul desemnat, Mihai Tudose, ar trebui să fie conştient - şi eu cred că este conştient de acest lucru - şi să se pregătească pentru momentul de peste câteva luni, când îi va veni rândul. Eu ştiu că lui Mihai îi place şahul, aşa că să pregătească foarte bine mişcările viitoare", a declarat premierul în funcţie Sorin Grindeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.