Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose ar renunţa la mandatul de europarlamentar, pentru o funcţie de ministru: 'Într-un guvern cu un prim-ministru întreg la cap'

7est.ro
tudose-mihai

Mihai Tudose afirmă că ar renunţa la mandatul de europarlamentar obţinut pe 26 mai, din partea Pro România, pentru o funcţie de ministru sau chiar de prim-ministru. Fostul premier este de părere că moţiunea de cenzură are şanse, iar Pro România aşteaptă în continuare transferuri de la PSD.

"Dacă nu se întâmplă nimic cu guvernul, mă duc la Bruxelles", a afirmat Tudose, miercuri, la Parlament. Întrebat dacă ar accepta o funcţie de ministru sau chiar pe cea de prim-ministru, Tudose a răspuns: "Într-un guvern sănătos, da, cu un prim-ministru întreg la cap. Inclusiv varianta de premier, deşi nu este o dorinţă, dar dacă aşa se poate închide guvernul, aşa vom face."

"Moțiunea are șanse, din ce am vorbit cu o serie de parlamentari PSD, nu sunt încântați de ce se întâmplă în partid", a mai precizat Tudose. "Suntem deschiși la colegi din PSD care mai pot fi salvați", a adăigat acesta.

Întrebat ce părere are despre schimbarea de atitudine a premierului Dăncilă, Mihai Tudose a refuzat să comenteze. "Nu vreau să ştiu ce e în capul Vioricăi Dăncilă. Nici ea nu ştie", a comentat fostul premier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.