Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose, cuvinte de laudă la adresa lui Traian Băsescu: 'Un tip foarte bine informat şi un tip deştept / Beau o cafea cu el'

ziaruldemures.ro
Mihai Tudose

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose susţine că fostul preşedinte Traian Băsescu este un politician respectat în Parlamentul European. ”Este un tip foarte bine informat şi un tip deştept”, l-a caracterizat Mihai Tudose pe fostul şef al statului, deşi au fost în tabere politice diferite.

Eurodeputatul PSD Mihai Tudose a fost întrebat, la Prima News, dacă Traian Băsescu mai e activ în Parlamentul European.
”Câteodată, da. Să ştiţi că este respectat. Domnul preşedinte Traian Băsescu, cu bune, cu rele, este un tip foarte bine informat şi un tip deştept”, a răspuns Mihai Tudose.
Europarlamentarul PSD susţine că bea o cafea cu Traian Băsescu şi discută cu fostul preşedinte subiecte ce ţin de agenda Parlamentului European.
”Da, beau o cafea cu el, chiar dacă, politic, am fost adversari, chiar duşmani. Acolo suntem români şi dacă îl suni să-i explici: ”Avem o problemă la un vot, dumneavoastră ce ziceţi, n-ar fi bine să…”, domnul Traian Băsescu răspunde la telefon şi are argumente pro sau contra. E un tip care şi el sună. L-am auzit vorbind. Nu vorbeşte aiurea, nu ia cuvântul să se trezească în drum”, a concluzionat Mihai Tudose.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.