Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose, despre încheierea uneia dintre cele mai îndelungate dispute comerciale din istorie: 'Guvernul Cîțu s-a uitat ca la tv'

Facebook
Mihai Tudose

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose spune că închiderea, marți, la Bruxelles, a disputei comerciale Boeing-Airbus reprezintă un rezultat concret al Summit-ului UE-SUA, „la care guvernul Cîțu s-a uitat ca la tv, precum Naționala noastră de fotbal la Campionatul European”.

„Spectatorul… Un rezultat concret al Summit-ului UE-SUA, la care guvernul Cîțu s-a uitat ca la tv, precum Naționala noastră de fotbal la Campionatul European! E vorba de închiderea, ieri, la Bruxelles, a uneia dintre cele mai îndelungate dispute comerciale din istorie, războiul Boeing-Airbus, care a declanșat, în ultimii 17 ani, o spirală de miliarde de dolari a taxelor reciproce”, scrie pe Facebook Mihai Tudose.

Social-democratul afirmă că armistițiul tarifar pentru următorii cinci ani dintre SUA și UE deschide perspectiva unui comerț transatlantic cu mai puține restricții.

„Ce treabă are guvernul Cîțu cu asta? Cam câtă are și cu Euro 2020/2021: baștanii clipei vor la tribuna oficială, să-i vadă vecinii la tv. Dar cei ce contează sunt pe teren”, conchide Tudose.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.