Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose, după revenirea în PSD: Noua echipă să plece de la premisa că poate cineva are dreptate chiar dacă e în minoritate

Inquam Photos / Octav Ganea
mihai tudose la partid

Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat miercuri pentru STIRIPESURSE.RO că a decis să revină în PSD pentru că are încredere că noua echipă condusă de Marcel Ciolacu „va schimba abordarea PSD” în sensul că partidul va functiona cu structuri democratice in care se va pleca de la premisa că „poate cineva are dreptate chiar dacă e în minoritate”.

„Asa cum am spus în decembrie, am avut consultări cu noua conducere a PSD. Am încredere că noua echipă în frunte cu domnul președinte Marcel Ciolacu va schimba abordarea PSD, că vor constitui niște structuri democratice, să se plece de la premisa că poate cineva are dreptate chiar dacă e în minoritate și de asemenea am avut discuții fructuoase cu PSD Brăila ținând cont că vin alegerile locale. Consider că trebuie să facem echipă la Brăila și să lucrăm pentru oameni. Nu întâmplător am avut ultimele discuții cu domnul Dragomir, primarul Municipiului Brăila și cu domnul Chiriac, președintele Consiliului Județean Brăila și împreună vom asigura continuitatea la Brăila. A fost onorantă invitația PSD atât la nivel de centru prin vocea președintelui Marcel Ciolacu, cât și la nivel local prin vocea tuturor colegilor de la Brăila”, a declarat Tudose pentru STIRIPESURSE.RO.

Întrebat dacă va ocupa vreo funcție de conducere în PSD, el a zis: „Nu sunt bolnav de așa ceva”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.