Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose, filmat în SECRET: Cu cine s-a îmbrățișat premierul

Inquam Photos / Octav Ganea
mihai tudose

Conform unor informații, Mihai Tudose ar fi fost în vacanță în Grecia. Premierul a fost surprins pe aeroport, la întoarcerea din concediu, iar povestea a fost descrisă pe blog-ul Conteledesaintgermain.ro.

"Aseară m-am întors acasă cu un avion de line pe care l-aș numi, totuși, VIP. Printre partenerii de zbor i-am recunocut pe primul ministru Mihai Tudose și pe fostul ministru al justiției Rodica Stănoiu. Domnul Tudose, altfel o apariție spectaculoasă (singur, bronzat, doi metri înălțime, fără burtă, îmbrăcat sport inclusiv teniși de blugi, mai tânăr decât la televizor) nu avea în jur agenți de protecție ci doar două persoane cu aspect de funcționari de la ambasadă, care l-au acompaniat până la îmbarcare. La controlul antitero și-a golit buzunarele ca tot turistul, și-a scos cureaua de la pantaloni și ceasul de la mână. A stat pe primul rând de scaune business, pe dreapta, la fereastră", a povestit pe blog-ul său Contele de Saint Germain.

Citește și: Ministerul Apărării, precizări despre achiziția sistemului de rachete pentru dotarea Armatei Române: Ce va decide Congresul SUA

"Doamna Stănoiu avea loc pe primul rând de la economic, partea stângă. Îndată ce l-a reperat în diagonală pe domnul Tudose l-a privit lung, insistent, până ce acesta a observat-o și a salutat-o. Doamna ex-ministru (care mi s-a părut neschimbată față de acum câțiva ani când era activă în viața politică) s-a ridicat de la locul dânsei și a avansat câțiva pași pentru o îmbrățișare scurtă cu colegul său de partid", a mai scris Contele de Saint Germain.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.