Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose își face calculele: Anunț despre o funcție de conducere în PSD, după SCANDALUL cu Liviu Dragnea

news.ro
Mihai Tudose gesturi

Fostul premier, Mihai Tudose, a declarat, luni, întrebat dacă va candida pentru vreo funcţie la Congresul PSD, că va fi o întâlnire cu președinţii de organizaţii, iar aceştia vor stabili cine va reprezenta zona. El a mai spus că modificarea Statutului PSD poate fi "de bun augur", iar faptul că „nu mai e un război în toată ţara” va duce la „alegeri mult mai liniştite”. Întrebat cum vede declaraţia primarului general, Gabriela Firea, potrivit căreia ultimele guverne i-au pus beţe în roate, acesta a spus că edilul are dreptate.

„După ce a devenit oficială discuţia despre alegeri şi s-a votat că vor fi alegeri, o să avem o întâlnire cu preşedinţii de organizaţii de pe zonă şi vom stabili cine va reprezenta zona”, a spus Mihai Tudose, întrebat dacă va candida pentru vreo funcţie de conducere în PSD.

Citește și: Investiție URIAȘĂ! Ce mare combinat din România a fost modernizat

De asemenea, el a spus că modificarea Statutului partidului poate fi de bun augur, iar faptul că „nu mai e un război în toată ţara”, va duce la „alegeri mult mai liniştite”.

„Poate fi de bun augur, da. În primul rând, că nu mai e un război în toată ţara. Vor fi alegerile, cred eu, mult mai liniştite. Adică, şase judeţe sunt în stare să pice de acord cu cine să-i reprezinte”, spune fostul premier.

Citește și: În sfârșit, românii cu rate primesc o veste bună! Anunțul făcut, AZI, Banca Națională a României

Întrebat dacă Liviu Dragnea are nevoie de un vot de reconfirmare a funcţiei, Tudose a spus: “Nu, nu a fost problemă. Nu există noţiunea asta de vot de încredere, în primul rând”.

Întrebat cum vede declaraţia primarului general, Gabriela Firea, potrivit căreia ultimele guverne i-au pus beţe în roate ei, acesta a spus că edilul are dreptate.

Citește și: Dezvăluire pe surse! Amenzi USTURĂTOARE pentru aceste importante companii, pe fondul GERULUI!

„Nu, s-a referit la toate guvernele şi confirm şi eu că are dreptate. La nivel de primar general, la nivel de prim-ministru, la nivel de miniştri, am reuşit să ne întâlnim şi să picăm de acord şi abia apoi apar tot felul de organisme, de funcţionari, care găsesc zece mii de motive pentru care ceea ce s-a stabilit şi e şi în programul de guvernare, e de bun-simţ să facă, nu se poate face sau durează 10-15-20 de ani”, a continuat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.