Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose îi cere DEMISIA lui Klaus Iohannis, după ce a numit POMENI pensiile și alocațiile copiilor: 'Este orice, numai președinte nu!'

Facebook
Mihai Tudose

Președintele Klaus Iohannis a luat-o pe urmele lui Ludovic Orban și a numit și el ”pomeni” alocațiile copiilor! Mihai Tudose, fostul premier al României, îi cere demisia lui Iohannis, după declarațiile de la Palatul Cotroceni, pe care mai mulți analiști le-au catalogat ca fiind fără precedent în istoria ultimelor trei decenii.

”Este orice, numai președinte nu! Și-a dat seama că Ludovic e plecat de acolo și a preluat el. Un președinte care spune că pensia sau alocația pentru copii este pomană trebuie să plece. Eu mă bucur când iese și spune ce spune. Ei sunt în vrie, sunt dezastru la PNL, sunt disperați. El e pe cale să se ducă la fund cu PNL cu tot. E la cea mai scăzută cotă cu tot cu PNL.

Președintele statului trebuie să se ocupe de stat.”, a spus Mihai Tudose la Antena 3.

Citește și: Gabriela Firea, atac dur la adresa Guvernului Orban: ‘Degeaba dau ei vina pe ruși, chinezi, trumpiști, vina este doar la ei, pentru că au toată puterea’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.