Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose îi taxează pe liberali, după ce DNA l-a luat în colimator pe Florin Cîțu: De aceea ziceau că stau la masă cu hoții?

facebook.com
Mihai Tudose

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose îl ironizează vineri pe deputatul PNL Robert Sighiartău, întrebându-se retoric dacă, atunci când a declarat zilele trecute că stă la masă cu hoţii, tocmai avusese o întâlnire cu Cîţu, referitor la anunţul DNA privind solicitarea adresată Senatului şi Preşedinţiei pentru ridicarea imunităţii fostului premier Florin Cîţu, în dosarul achiziţiei de vaccinuri în pandemie. ”De aceea ne-au ţinut băieţii ăştia sub teroarea pandemiei? De aceea au închis pieţele în aer liber, şcoli, biserici… şi cam totul, dar au lăsat deschise păcănelele ‘că acolo aveau ei o treabă?”, se mai întreabă Tudose.

”O întrebare… retorică. Atunci când pnl-istul Sighiartău a declarat (zilele trecute) că stă la masă cu hoţii, tocmai avusese o întâlnire cu Cîţu? De aceea ne-au ţinut băieţii ăştia sub teroarea pandemiei? De aceea au închis pieţele în aer liber, şcoli, biserici… şi cam totul, dar au lăsat deschise păcănelele ‘că acolo aveau ei o treabă? De aceea n-am avut noi voie să ne bucurăm de sărbătoarea Paştelui, să nu ia oamenii lumină şi să vadă ce făceau ei?”, a scris europarlamentarul PSD Mihai Tudose pe Facebook.

”Întâlnirea asta pe care a avut-o Sighiartău cu Cîţu, în urma căreia a constatat că stă la masă cu hoţii a avut-o la sediul PNL? Sau prin oraş la o terasă, la o cafea, la un vaccin, la o măscuţă, la o izoletă, la o liberalizare de piaţă a energiei?… Sau se întâlnise cu tovarăşii de guvernare de atunci?”, mai spune Tudose.

DNA a solicitat, joi, Senatului şi Preşedinţiei ridicarea imunităţii fostului premier Florin Cîţu şi a foştilor miniştri ai Sănătăţii Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă, ambii fiind la USR la momentul comiterii faptelor.

Procurorii îi acuză de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave în legătură cu achiziţiile de vaccinuri din pandemie, prejudiciul depăşind un miliard de euro.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, anunţă, joi seară, că senatorii liberali vor vota pentru ridicarea imunităţii fostului premier Florin Cîţu, în prezent senator. De altfel, Ciucă afirmă că a avut o discuţie cu Cîţu, care i-a spus că va demisiona din grupul senatorilor PNL, urmând a rămâne senator neafiliat din punct de vedere politic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.