Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose: Cristian Ghinea este de Kafka!

ziaruldemures.ro
Mihai Tudose

Europarlamentarul Mihai Tudose, vicepreședinte PSD, îl critică pe ministrul Fondurilor UE, Cristian Ghinea (USR PLUS), pentru emiterea ordinului de interzicere a folosirii ștampilei în instituție.

Citește și: Jurnalistul Radu Tudor îi ia apărarea lui Raed Arafat, după intervenția de la Balș: 'S-au reactivat decerebrații care îi cer demisia'

„Ministrul Ghinea a identificat problema în gestionarea fondurilor europene – Ștampila! Ce decizie de ”mare” ministru a luat: a interzis funcționarilor din subordine să mai solicite ștampilă pe documentele pe care le primesc în relația cu beneficiarii. Și îi sancționează, că cică în legislație nu există sancțiuni! Fals, Legea 169/2019 prevede exact la fel! De ce printr-un ordin de ministru se reglementează ceea ce este în vigoare printr-o lege? Nu este de înțeles? Simplu: dă bine pe comunicare!

Dar dincolo de faptul că ministrul nu cunoaște legislația, nici nu are habar de treaba asta cu fondurile europene! De ce? Pentru că proiectele se depun, se evaluează, se implementează prin sistemul electronic Mysmis, care NECESITĂ semnătură electronică de cel puțin 4 ani! Iar semnătura electronică înlocuiește semnătura și ștampila! Pare cam de Kafka că un ministru al fondurilor europene nu știe cum se depun proiectele și că semnătura electronică înlocuiește ștampila? Pare? Nu, nu pare... Este!

Cu un asemenea ministru, fondurile europene vor fi Fata Morgana.... cu ștampilă pe frunte!”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.