Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose îl UMILEȘTE pe Călin Popescu Tăriceanu: Bă, da cine ești tu? Păi, du-te, frate, cu Dragnea, tu cu cei 4% ai tăi, așa singurel

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tudose gesturi

Fostul premier Mihai Tudose exclude varianta susținerii lui Călin Popescu Tăriceanu, la Președinția României de către ProRomania. Mihai Tudose spune că, în primul rând, Tăriceanu are doar 4% și că se clasează mult sub Victor Ponta. Pe de altă parte Tudose îl acuză pe Tăriceanu că este vinovat pentru faptul că Viorica Dăncilă este acum la guvernare. Totodată, Tudose povestește că i-a întins o dată mâna lui Tăriceanu în ianuarie 2017, dar că el a ales să rămână cu Liviu Dragnea.

Citește și: Mega Image vrea să dea mega-lovitura! Se schimbări îi așteaptă pe clienți

„Tăriceanu este sub ProRomania și sub Victor Ponta în toate sondajle. Mi se pare hilar având 4%, și cota de încredere este tot acolo, să venim noi să te susținem. Bă, da cine ești tu? Același Călin Popescu căruia i-am propus, în ianuarie 2017, după ce m-am certat cu domnul Dragnea, i-am zis, rămân eu prim-ministru, vă păstrați voi portofoliile sau facem un guvern mai mic și guvernăm țara. Nu a vrut, el a vrut cu Dragnea. El a vrut la putere și în condițiile alea cu Dragnea, șă le înțelegeți pe toate prin asta. Păi, du-te, frate, cu Dragnea, tu cu cei 4% ai tăi, așa singurel. El e la guvernare, asta a vrut să fie la guvernare, iar Dăncilă e prim-ministru din cauza lui Tăriceanu”, a declarat fostul premier, Mihai Tudose.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.