Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose intervine în FORȚĂ în cazul turiștilor români blocați. Consulul de la Lisabona, revocat din funcție

Ultima Ora breaking news

Mihai Tudose intervine în cazul turiștilor români blocați la Lisabona și îl revocă din funcție pe consulul de la Lisabona, Alina Dociu. Premierul a stat de vorbă cu turiștii și le-a promis acestora că îi va ajuta să se întoarcă în țară, a spus Mihaela Drăguşanu la Antena3. De asemenea, premierul şi-a cerut scuze că reprezentanţii diplomatici ai României în Portugalia nu au rezolvat problema.

„În cazul în care problema nu se va rezolva, premierul ne-a dat asigurări că va trimite o aeronavă românească să ne aducă în țară”, a spus Mihaela Drăguşanu.

Mai mulţi turişti români, între care şi copii mici, care urmau să se întoarcă din Lisabona în Bucureşti, au stat într-un hotel din capitala Portugaliei, după ce zborul către România a fost anulat, fără ca ei să primească vreo explicaţie, potrivit unora dintre călători.

Ambasada României în Republica Portugheză are în atenţie situaţia cetăţenilor români blocaţi în Lisabona, după ce zborul lor a fost anulat, reprezentanţii misiunii diplomatice aflându-se în permanentă legătură cu turiştii, potrivit unui răspuns al Ministerului Afecerilor Externe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.