Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose, ironic înainte de mitingul PSD: 'Mi-am exprimat foarte clar entuziasmul'

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Tudose

Fostul premier Mihai Tudose nu este sigur că merge la mitingul PSD din Piaţa Victoriei. Acesta a declarat, pentru STIRIPESURSE.RO, că va merge în Piaţa Romană să-şi aştepte colegii care vin de la Brăila, însă nu a confirmat că va merge mai departe cu ei la miting.

"Deocamdată sunt acasă. Mă duc la ora 18 să-mi aştept colegii de la Brăila în Piaţa Romană. Colegii care vin de Brăila merită să-i aştepte cineva, sunt reprezentantul loc la Bucureşti", a declarat Tudose.

Întrebat dacă, ulterior, va merge împreună cu oamenii din Brăila la mitingul din Piaţa Victoriei, fostul premier a răspuns: "Ei, acuma vrei să-ţi povestesc toată viaţa. Nu ştiu cum şi unde mă voi deplasa de acolo. Nu contaţi foarte mult pe selfie din piaţă cu mine."

Mihai Tudose nu a vrut să spună ce părere are despre mitingul PSD. "Eu mi-am exprimat foarte clar entuziasmul", a răspuns acesta ironic.

Pe 22 mai, când tema mitingului era susţinerea Vioricăi Dăncilă, Mihai Tudose se declara împotriva unui asemenea eveniment. "Domnule, părerea mea e că nu. Părerea mea sinceră e că nu! Suntem la guvernare! Sunteți căsătorit? Vă căsătoriți în fiecare zi? Te-ai căsătorit o dată, stai acolo", spune fostul premier.

Vezi şi: Medicii trag un semnal de ALARMĂ: Cauzele mai puţin cunoscute ale bolilor de ficat .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.