Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose îşi ‘întăreşte’ echipa. Mutare ŞOC a premierului (presă)

B1.ro
Mihai Tudose

Apropiaţii PNL se „disipează” masiv în rândurile unui PSD tot mai fracturat -  este avertismentul lansat de jurnaliştii de la Naţional. Potrivit acestora, premierul ar fi profitat din plin de această dorinţă a liberalilor de apropiere de rândurile puterii şi şi-a creat propria echipă.

(...) o mutare de ultima ora cel putin la fel de interesanta este facuta de catre liberalii „pur sange”, care, mai nou, au strans randurile in jurul premierului Mihai Tudose, cel care a profitat la maxim de aceasta oportunitate de a-i recupera, mai ales pe cei cu vechime in complicatele jocuri operative informative”, scrie jurnalistul Cătălin Tache.

Mai mult decât atât, jurnalistul susţine că premierul nu doar că i-a acceptat pe liberali în preajma sa, ci ar fi declanşat o amplă operaţiune de cooptare a acestora. Scopul final? Obţinerea de informaţii “care contează”.

“(...) Premierul Mihai Tudose pare sa fi autorizat o operatiune clandestina de recuperare si chiar promovare a expertilor din diverse domenii strategice, fie ele economice sau informative, chiar daca acestia sunt cunoscuti ca oameni mai mult decat apropiati de vechiul Partid National Liberal.(...) sunt oameni care ar baga mana in foc, la aceasta ora, ca premierul afla cel putin cu o secunda inainte  decat „loialista” Carmen Dan adevaratele „informatii care conteaza”, desi aceasta din urma este ministru de Interne”, conchide Tache.

Citeşte şi: Pacepa se pregăteşte să lanseze 'BOMBA'. Maior, vizat de DEZVĂLUIRILE fostului şef al contraspionajului (presă) .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.