Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pacepa se pregăteşte să lanseze 'BOMBA'. Maior, vizat de DEZVĂLUIRILE fostului şef al contraspionajului (presă)

pacepa

Deşi recent a fost declarat mort de fostul şef al contraspionajului românesc, Filip Teodorescu, unele voci spun că Mihai Pacepa ar trăi, fără nicio problemă, în Statele Unite ale Americii. Ideea este susţinută şi de jurnaliştii de la Naţional, care merg mai departe şi spun că, potrivit unor surse, Pacepa ar pregăti dezvăluiri bombă.

Citeşte şi: România, în procedură de infringement. Anunţul DUR făcut de ministrul Mediului

“Pacepa tocmai ce se pregateste sa arunce in aer sistemul din Romania, in cel mai scurt timp urmand a face noi dezvaluiri de-a dreptul halucinante, inclusiv despre „jocurile operationale” duble ale unor lideri romani, care in timp ce se bateau in piept ca sunt colaboratori mai mult sau mai putin acoperiti ai agentiilor americane, au fost suspectati ca nu si-ar fi putut inca scoate definitiv din suflete asa-numitul „urs brun” moscovit. Iar dupa cum sustin sursele noastre, in itele acestor dezvaluiri ar fi prins si numele Maior.”, scrie jurnalistul Cătălin Tache.

Dezvăluirile l-ar viza, însă, pe Liviu Maior, tatăl fostului şef al SRI, George Maior. Jurnalistul susţine că declaraţia lui Teodorescu a fost intenţionată, altfel spus, o încercare de discreditare.

“Astfel ca „scaparea” lui Teodorescu, nimeni altul decat fostul sef al contraspionajului, ca, gata, Mihai Pacepa a murit, ar putea fi decodata si ca o operatiune clasica de decredibilizare a unui martor incomod”, conchide Tache.

Citeşte şi: Ironizat la culme, ministrul Agriculturii nu se dă bătut. Petre Daea lansează campania 'Alege OAIA!' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.