Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose, mesaj de ULTIMĂ ORĂ: 'Fiți generația #insist'/ video

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose le-a transmis luni tinerilor înscriși în Programul oficial de Internship al Guvernului să fie insistenți.

„Înţeleg că sunteți 100 din 3.200 şi ceva…Nu ştiu nicio facultate, nicio universitate care să aibă 30 pe loc şi vă mulţumesc pentru faptul că aţi insistat. Afară sunt nişte oameni cu #rezist, dumneavoastră sunteți cu #insist. Nu am să vă ţin mult, am să încerc să fiu concis, am să vă rog să stăm mai mult de vorbă când terminați, eventual cu cei care supraviețuiesc experienței guvernamentale administrative, nu o să vă fie uşor, o să vă schimbe complet viaţa, o să vedeţi de ce lucrurile funcționează altfel decât ar trebui de cele mai multe ori şi principalul rol, scop al părții guvernamentale în ceea ce vă privește este ca dumneavoastră să aduceți un suflu nou, să criticați, să insistați, să puneți întrebări, să dați soluții, să insistați cu soluțiile acolo unde se poate, fiindcă, din experiența trecută, înțeleg că nişte colegi de-ai dumneavoastră chiar au livrat nişte soluții foarte bune, nu vă spun în ce domenii, ca să nu vă canalizez pe toţi în domeniul acela.

Schimbare MAJORĂ în WhatApp: se adaugă o nouă funcție importantă

Toţi colegii mei au primit rugămintea să vă trateze cel puţin ca pe egalii noștri. Meritați acest lucru, sunteți 100 de tineri superbi care în loc să folosiți vacanța pentru odihnă sau în alte scopuri mai ludice, aţi preferat să veniți în administrație, nu o să vă fie uşor. Vă sugerez să nu fie prima întrebare la ministere sau pe unde veţi fi gen 'şi noi la cât plecăm acasă'. Nu! Stați cât puteți, repet, sâcâiți-i, enervați-i pe colegii mei, inclusiv pe mine. Vă spun că astăzi, din foștii dumneavoastră colegi, am doi colegi noi care lucrează la partea de comunicare, sunt câţiva colegi de-ai dumneavoastră care lucrează în administrație şi culminând cu o fostă colegă de-a dumneavoastră dintr-o generație de acum doi ani, care este la uşă, la mine la cabinet, pe partea din interior, evident, a uşii, fiindu-mi de un real succes. Aş dori şi mi-aş dori să vă văd pe cât mai mulți, şi după internship pe aici, ajuntându-ne în continuare şi dându-ne acel suflu nou de care avem nevoie cu toţii, şi la nivel central, la nivel de aparat guvernamental central, dar şi prin toate ministerele şi agențiile. Colegii mei vă vor sta la dispoziție, iar unde aveţi reclamații nu vă sfiiți, ca şi în timpul procesului, să mai veniți pe aici.”  le-a transmis Mihai Tudose.

Programul oficial de Internship al Guvernului se derulează în această vară în perioada 17 iulie – 18 septembrie 2017 și are ca obiectiv implicarea tinerilor performanți în activitățile Guvernului, pentru dobândirea experienței și cunoștințelor practice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.