Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose, mesaj pentru generalii de la CSA Steaua: Eu înțeleg că armata ne apără, nu înțeleg de ce să bugetăm aruncarea cu sulița

facebook.com
Mihai Tudose

Europarlamentarul Mihai Tudose a vorbit despre subiectul CSA Steaua și stadionul Ghencea. El a explicat, pentru STIRIPESURSE.RO, faptul că respectivul stadion este construit de către Compania Națională de Investiții, tocmai de aceea este de utilitate publică. Tudose îi întreabă pe generalii de la CSA Steaua de ce se duc banii din bugetul Ministerului Apărării pentru a finanța sporturi de tipul aruncarea suliței, în contextul în care armata României are rolul de a apăra țara.

”Stadionul ăla a fost al Stelei și e ok să fie așa. Așa cum e stadionul astăzi, este construit din banii CNI, adică instituția statului. De aceea stadionul este de utilitate publică așa cum este și stadionul Rapid și cel construit pentru rugby, nu este al meu de acasă și eu decid cine are voie pe el și cine nu.

Eu înțeleg că armata trebuie să ne apere țara, înțeleg că MAI trebuie să asigure ordinea publică

Nu văd de ce din 2% din PIB trebuie să fac sport în loc să ne cheltuim banii ăștia pentru apărare.

Eu înțeleg că bugetezi niște tancuri, dar de ce bugetezi și aruncarea cu sulița? Ok, este și aia bună, că poate aruncă sulița atât de bine că nimerește tancul, dar aș prefera să nu ne bazăm pe asta ci pe lucruri oleacă mai adaptate timpurilor în care trăim.

Să spui tu general că stadionul ăla este al meu și n-are nimeni voie, dar ce caută o unitate militară în sport? Ce caută? Că armata eu știu că se ocupă cu apărearea țării.”, a spus Mihai Tudose, pentru STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.