Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose nu-l slăbește deloc pe Dragnea: 'Când eşti al treilea om în stat, e bine să verifici pe propria piele dacă lucrurile funcţionează în sănătate'

mediafax.ro
Liviu Dragnea Mihai Tudose

Fostul premier Mihai Tudose consideră că liderul PSD, Liviu Dragnea, trebuia să îşi trateze problemele de sănătate în sistemul public, adăugând că al treilea om în stat e bine să verifice cum stau lucrurile în acest domeniu pe propria piele. 

"Nu sunt medic, dar am un singur comentariu. Înţeleg că poţi să te tratezi, să te internezi unde doreşti şi sunt sisteme de asigurare şi private, nu ştiu, poate domnia sa are o asigurare privată. Dar orice om normal, orice român pe când îl doare ceva se duce la UPU, la urgenţă. Când eşti al treilea om în stat, e bine să verifici dacă lucrurile funcţionează pe propria piele, spate, vertebre, menisc şi poate nimerea undeva unde funcţiona RMN", a spus Mihai Tudose, miercuri, la Parlament, conform agerpres.ro.

Mihai Tudose a EXPLODAT pe tema referendumului - Cere CAZIER prin lege pentru toți cei care vor să ocupe funcții de demnitate publică


El a adăugat că s-a tratat numai în sistemul de sănătate publică. 

"Omul de rând se duce unde poate - în sistemul de sănătate public. Dacă un demnitar nu îşi găseşte rezolvarea la sistemul de sănătate public măcar în faza incipientă, dar pe parte de diagnostic, prima dată te prezinţi la un spital public", a punctat Tudose. 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost internat într-o clinică privată, potrivit mass-media, după ce a acuzat dureri de spate, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, confirmând că este vorba despre o hernie de disc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.