Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose pune paie pe foc după solicitarea lui Iohannis: 'Carmen Dan trebuie să plece, nu pentru că am ceva cu ea, ci pentru răul pe care îl face țării'

cugetliber.ro
Mihai Tudose Carmen Dan

Fostul premier Mihai Tudose a vorbit, miercuri seară, la Realitatea Tv, despre votul de miercuri din Camera Deputaților, dar și despre ce ar trebui să facă Carmen Dan după ce președintele Klaus Iohannis a cerut demiterea ei din funcția de ministru de interne.

„Carmen Dan ar trebui să își dea demisia pentru 10 august, pentru cei care au fost luați cu duba, sunt vreo 20 de pentru, pentru care ar trebui să își dea demisia. Carmen Dan trebuie să plece, nu pentru că am ceva cu ea, ci pentru răul pe care îl face țării, și ea, și Dăncilă”, a spus Mihai Tudose, la Realitatea Tv.

Mărturie de coşmar dintr-o secţie de votare din Diaspora: Membrii secţiei, ameninţaţi şi înjuraţi. 'Ni se luase tuturor de frumoasa şi nobila diaspora'

De asemenea, fostul premier a vorbit despre votul desfășurat miercuri în Camera Deputaților, vot secret pentru șefia camerei, post rămas vacant după arestarea lui Liviu Dragnea.

”Eu am votat cu Ciolacu! Votul pe care i l-am dat eu a fost mulțumesc pentru ce a făcut el. La noi, la Brăila lucrurile sunt simple. Nu a fost un deal, nu a fost o vânzare, a fost un mulțumesc”, a spus Mihai Tudose.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.