Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose, după urarea Ralucăi Turcan: 'Când ești prost de mic.. când te faci mare doar te joci!'

Facebook
Mihai Tudose

Vicepreședintele PSD Mihai Tudose o ironizează pe Raluca Turcan după ce ministrul Muncii Ministrul Muncii Raluca Turcan i-a urat 'La mulţi ani!' baronului Samuel von Brukenthal care a murit în... 1803.

„Când ești prost de mic.. când te faci mare doar te joci! O mai țineți minte pe ,,doamna” care avea dificultăți majore în a-și aduce aminte ce vârstă are? Oscilând între 27 și aproape 40… Dar pe autoarea lu’: să-nu-ne-culcăm-vii-și-să-ne-trezim-morți? Daaaaaa! Raluuuuca Turcan!!! Noul val PNL! Lovește din nou: îi urează la mulți ani baronului von Brukenthal! Faptul că omu’ a murit acum peste 200 de ani este doar un amănunt… Această diafană ființă este colegă de coaliție cu Bulai de pe la USR PLUȘ. Ăla care-i ura la mulți ani lui Mihai. Mihai Eminescu… Ăștia care nu au aflat încă faptul că nu se spune la mulți ani unei persoane decedate… ne conduc!!! Ăștia vor să implementeze ,,România Educată” Singura problemă cu acești analfabeți funcționali contemporani nu o reprezintă numărul lor! Ci faptul că sunt foarte bine ,,împrăștiați” în așa fel încât indiferent ce vrei sa faci… dai de unu’!!!”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.

„Ține-o așa, Ralu! Nu ceda! Reformați și PNL! Luați puterea! Impuneți-vă adevărurile: la mulți ani la deces și veșnică pomenire la naștere! E plină lumea de oameni răi… dar nu te lăsa, arată-ne cât de des poți că acolo este locul tău, la guvernare!!! Odihnească-ne-n pace pe noi ceilalți…..”, a a adăugat acesta.

El îl atacă și pe vicepremierul Dan Barna.

„Tocmai a anunțat și Barna că reformele promise în campanie se amână până după Congresul PNL!!!! O nouă confirmare a vorbei străvechi: mama proștilor e mereu gravidă! Mă rog, la ei se poate și tatăl…”, spune social-democratul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.