Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose, replică explozivă după declarațiile lui Răzvan Cuc: 'E, cumva, la limita autodenunțului. Vine el decontul'

news.ro
Mihai Tudose gesturi

Scandal! Fostul premier Mihai Tudose nu rămâne indiferent la declarațiile lui Răzvan Cuc, spunând pentru STIRIPESURSE.RO că afirmațiile ministrului Transporturilor aduc a autodenunț. Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat la Antena 3 că premierul Viorica Dăncilă va decide, în perioada următoare, care este autostrada ce se va realiza în această guvernare cu finanţare de la stat, după ce i-a transmis trei propuneri din care să aleagă.

„Din ce în ce mai des, ministrul Cuc anunță cu o dezinvoltură că el face autostrăzi cu bani de la buget și cu aceiași „inteligență” spune că face asta spre deosebire de Tudose, care dorea să facă autostrăzi cu bani de la UE. E, cumva, la limita autodenunțului. Nu luăm bani europeni. Cheltuiește de la buget fiindcă e mai simplu și nu vine nimeni în control să vadă cum și cu cine ai cheltuit și e mândru că face asta. Nu există pentru Cuc Master Plan aprobat și finanțat de UE. Nu există miliarde de euro care așteaptă proiectele. Există doar bugetul național. Și împrumuturile de miliarde de euro făcute lunar de Ministerul de Finanțe. Cum spuneam, declarațiile Cucului aduc a autodenunț, dar nu e el de vină. El atât poate. De vină e primul ministru, dna Dăncilă. Datorită ei e Cucul ministru sau poate și ea e de acord cu cheltuirea banilor în sistem de „cuc”. Vine el decontul!”, a spus Mihai Tudose.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.