Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Cuc îi reproșează lui Mihai Tudose că avea o agendă 'separată'. Ce tronsoane de autostradă se vor deschide la sfârșitul acestei luni

Inquam Photos/ Octav Ganea
Razvan Cuc

Sunt cunoscute relațiile tensionate dintre Răzvan Cuc și Mihai Tudose! Invitat în studioul Antena3, ministrul Transporturilor i-a reproșat fostului premier că avea o agendă „separată” în ceea ce privește autostrăzile.

Meteorologii au actualizat prognoza: Ploi abundente, vijelii și căderi de grindină

„Un proiect pe care eu am dorit să-l fac în 2017 pe buget de stat dar în momentul acela nu m-am putut înțelege cu domnul Tudose, că aveam viziuni diferite față de infrastructura din România, eu voiam să facem autostrăzi, dânsul avea o agendă a lui, în sensul în care eu am vrut să dau pe buget de stat să facem construcția autostrăzii Ploiești-Brașov. Tocmai de aceea semnasem în septembrie 2017 acea bucățică mică de autostradă de la Brașov la Cristian, cei 6 km, tocmai ca să creez, să zicem așa, cu ghilimelele de rigoare, un fel de presiune să facem și restul autostrăzilor pe buget de stat. Dânsul (c.n. Mihai Tudose) voia să luăm un împrumut de la Banca Mondială de vreo 30 de mil de euro să revizuim studiul de fezabilitate. Or, credeți-mă, dacă mai venim și vorbim de studii de fezabilitate, în condițiile în care avem dosare, avem stive...Dacă le-am pune unul lângă altul, am face autostradă numai din hârtii”, a spus Răzvan Cuc.

El a dat asigurări că la sfârșitul lunii iulie, dacă vremea va permite, se va deschide tronsoanele 3 și 4 Lugoj-Deva.

„Dacă ne ajută și vremea, vom deschide tronsoanele 3 și 4 Lugoj-Deva. Deci, de la Sibiu până la Nădlac se va circula în regim de autostradă.”, a mai spus Cuc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.