Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose, replică fabuloasă pentru Liviu Dragnea: 'Tati, nu cumva îţi dă eroare?!'

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tudose gesturi

Pro România este partidul Serviciilor! Aceasta este eticheta pe care Liviu Dragnea, dar și Gabriel Oprea, au pus-o noului partid condus de Victor Ponta.

Primul care le răspunde este Mihai Tudose. Fostul premier îi transmite liderului PSD că anunța, după plecarea sa la Pro România, că PSD va transfera noi parlamentari. De atunci, doar la terminalul plecări din PSD a fost aglomerație, în timp ce la sosiri nu a ajuns nimeni.

Citește și: Reacția PSD cu privire la victoria lui Kovesi. Ce s-a spus

”Retorica este absolut fabuloasă. Dragnea anunţă cu mândrie că „o să luăm noi 10 parlamentari din altă parte“. Tati, nu cumva îţi dă eroare?! Cei care pleacă de la un partid la altul nu sunt buni, dar tu îi iei de buni? Noi am plecat de la Putere în Opoziţie. Un mic recurs la memorie ne arată că domnul Dragnea a plecat de la Opoziţie la Putere.

Şi e înainte de Hristos şi după, sau cum (n.r. că Dragnea a ajuns în PSD în 2.000)? Ce face el (Dragnea - n.r.) nu se pune? Eu am avut în analiză decizia de a demisiona din Parlament.”, a spus Tudose la adevarul.ro.

Citește și: Gigi Becali reacționează! Ce are de spus după acuzațiile de ultraj

Deputatul de Brăila a explicat și motivul pentru care nu a plecat cu mai mulți colegi din filiala în care ajunsese șef cu puțin timp în urmă.

”Să nu fiu traseist. Am strâns echipa de la Brăilă – primarii, preşedinţii de organizaţii - şi le-am spus: opţiunea unu - nu mai rămân în PSD. Dar, am şi varianta să rămân în Parlament sau nu. A fost unanimitate deplină: „nu pleca din Parlament, stai acolo, că noi te-am votat!“. Joacă fiecare cum vrea. Ei se simt bine cu domnul Dragnea, succes! Nu există nico ruptură, face fiecare ce doreşte. Nu, n-am luat în calcul, fiindcă fiecare îşi înţelege viaţa într-un fel. Eu îl cunsoc mai bine (pe Dragnea –n.r), dânşii, nu.”, a precizat Tudose.

Citește și: Reacția lui Ilie Năstase la aflarea deciziei Judecătoriei Sectorului 1. Ce a avut de spus fostul tenismen .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.