Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose s-a deplasat la Timişoara pentru a discuta despre fondurile destinate remedierii pagubelor de la furtuna din septembrie

Inquam Photos / Octav Ganea
tudose parlament

Premierul Mihai Tudose a sosit joi seara, la Timişoara, unde are o întâlnire cu reprezentanţi ai administraţiei judeţene, dar şi cu parlamentari locali ai PSD, pe agenda discuţiilor fiind şi fondurile acordate de Guvern pentru remedierea pagubelor produse de furtuna din septembrie în judeţul Timiş, conform Agerpres.

Potrivit unor surse din administraţia judeţeană, Mihai Tudose va fi informat, în întâlnirea de la sediul Consiliului Judeţean, despre modul în care au fost cheltuiţi banii acordaţi de Guvern pentru remedierea pagubelor produse în municipiul reşedinţă şi celelalte localităţi din judeţ de furtuna din luna septembrie. Până acum, Cabinetul Tudose a alocat, în septembrie, prin hotărâre de guvern 2,2 milioane de lei în acest scop, următoarea rundă de 3 milioane de lei, aprobată deja printr-o hotărâre adoptată în şedinţa de guvern de miercuri, urmând să fie alocată săptămâna viitoare.

Premierul nu are pe agenda vizitei întâlniri cu presa. Vineri, premierul Tudose va pleca la Belgrad, unde are programate întrevederi cu omologii săi din Bulgaria, Boiko Borisov, şi Grecia, Alexis Tsipras, precum şi cu preşedintele sârb Aleksandar Vucic şi premierul Ana Brnabic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.