Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihail Neamţu (PNL), atac violent la Kelemen Hunor, după scandalul din Valea Uzului: 'Unul dintre cei mai corupți politicieni ai Europei'

neamtu

Mihail Neamţu, membru PNL şi fost lider al Partidului Noua Republică, reacţionează dur la afirmaţiile făcute de Kelemen Hunor după incidentele de joi de la Cimitirul din Valea Uzului. După de Kelemen Hunor a afirmat că "România și-a arătat fața adevărată", Neamţu afirmă că liderul UDMR este "un individ impertinent, arogant și nesătul".

"Kelemen Hunor este unul dintre cei mai corupți politicieni ai Europei — un individ impertinent, arogant și nesătul, răsfățat peste măsură și mufat ca lipitoarea la banii contribuabilului. Cum a comentat violențele inacceptabile și regretabile petrecute ieri la Valea Uzului? Spunînd că „asta este fața adevărată a României în 2019.”

Nu, baroane! Majoritatea românilor sunt toleranți, însă dumneata ești fața ticăloasă a imposturii morale și marioneta revizionismului maghiar din Transilvania! România i-a îmbogățit pe grofii UDMR-ului așa cum nicio altă țară din vecinătatea Ungariei n-ar fi făcut-o. Ne-ați sfidat la Marele Centenar, ne-ați fentat la europarlamentare cu voturi luate din Teleorman și Tulcea.

Escaladarea naționalismelor tribale e periculoasă, dar Kelemen Hunor e partea problemei, nu a soluției!", scrie Mihail Neamţu pe Facebook.

Mai mulţi maghiari au format, joi, un lanţ uman pentru a nu permite românilor să intre în Cimitirul Eroilor din Valea Uzului, pentru a participa la sărbătoarea de Ziua Eroilor. Un grup de români a forţat intrarea, la faţa locului intervenind şi jandarmii pentru ca situaţia să nu escaladeze. Încă de joi seară, UDMR a transmis că solicită demiterea ministrului de Interne, Carmen Dan, şi a prefectului judeţului Harghita.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.