Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihailo Podoliak dezvăluie strategia Ucrainei pentru înfrângerea Rusiei: Acest lucru va duce la prăbușirea frontului inamic

Mihailo Podoliak, consilierul şefului cancelariei prezidenţiale de la Kiev, declară că strategia Ucrainei pentru înfrângerea Federației Ruse este destul de clară, relatează RBC, potrivit Rador.

În același timp, potrivit acestuia, partenerii Kievului trebuie să fie sinceri în legătură cu propriile planuri. Podoliak scrie pe Twitter că această strategie a părţii ucrainene constă în sprijinul militar maxim pentru Ucraina, datorită căruia armata ucraineană să poată străpunge apărarea rusă. În opinia consilierului şefului cancelariei prezidenţiale de la Kiev, acest lucru va duce la prăbușirea frontului inamic.

Podoliak afirmă că victoriile forțelor ucrainene pe frontul de luptă vor duce la destabilizarea internă a Rusiei, dar și la tranziția puterii în cadrul elitei ruse, iar, odată cu prăbușirea regimului lui Putin, Ucraina va putea să-şi recupereze teritoriile ocupate, să se alăture NATO, să îi pedepsească pe criminalii de război și să obţină despăgubiri din partea Rusiei. "Dacă partenerii noștri au alte planuri - care sunt acestea? Aveți curajul să le spuneţi public" - scrie Podoliak pe o reţea socială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.