Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mii de locuinţe din municipiul Slatina au rămas nealimentate cu apă din cauza unei avarii ce s-a produs la conducte

robinet, apa

Alimentarea cu apă a fost întreruptă în partea de sus a municipiului Slatina, marţi după-amiaza, din cauza unei avarii ce s-a produs la conducte, astfel că mii de locuinţe au rămas nealimentate cu apă.

Compania de Apă Olt a anunţat într-un postare pe facebook că se lucrează la remedierea avariei, însă nu poate preciza când va fi reluată alimentarea cu apă în partea de sus a municipiului Slatina, unde sunt cele mai multe dintre blocurile din oraş, potrivit Agerpres.

"Echipa de intervenţie de la Compania de Apă Olt Sediul Secundar Slatina lucrează pentru remedierea avariei la blocul GA1, de pe strada Cornişei, iar alimentarea cu apă a fost oprită în partea de sus a municipiului Slatina. Din păcate, nu putem estima când va fi reluat serviciul de alimentare cu apă, pentru că intervenţia este una complexă, deoarece avaria s-a produs la îmbinarea a două conducte. Intervenţia, care a început la primele ore ale dimineţii, a fost îngreunată de cantitatea mare de apă, dar şi de cablurile electrice îngropate. Vă asigurăm că echipa din teren face toate eforturile pentru ca serviciul de alimentare cu apă să poată fi reluat cât mai repede", se arată în anunţul Companiei de Apă Olt.

Alimentarea cu apă a fost întreruptă după ora 14,00.

În prima parte a zilei de marţi furnizorul de apă din Slatina anunţase că vor fi fluctuaţii ale presiunii şi modificări ale turbidităţii apei în zona în care s-a produs avaria la conducte.

Anul acesta locuitorii din partea de sus a municipiului Slatina s-au mai confruntat cu întreruperea alimentării cu apă, timp de peste 12 ore, după o avarie la conducte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.