Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mii de oameni, izolaţi în Mallorca din cauza unui focar de Covid-19

Palma de Mallorca - ghid turistic
Palma de Mallorca plaja spania

Autorităţile din Mallorca, Spania, au izolat sute de liceeni în hoteluri, după sărbătoarea care a marcat sfârşitul anului şcolar și care a dus la izbucnirea unui focar de COVID-19.

Numărul persoanelor infectate a depăşit 800 în diverse regiuni ale ţării. Zeci de adolescenţi testaţi pozitiv sunt încă pe insulă.

Autorităţile sanitare din Mallorca au efectuat teste în masă pe sute de studenţi. Tinerii au ajuns la Mallorca prin intermediul unei agenţii care a organizat excursia de final de an. Însă, măsurile sanitare au fost uitate. Se pare că focarul s-a răspândit pe măsură ce sute de tineri petrecăreţi s-au adunat la un concert şi petreceri de stradă.

Spania a anunţat că, începând de joi, cei care vor din Regatul Unit în Insulele Baleare vor trebui să demonstreze că au schema completă de vaccinare sau să prezinte dovada unui test PCR negativ.

Marea Britanie a adăugat săptămâna trecută insulele mediteraneene, care includ Mallorca şi Ibiza, pe lista sa „verde” de destinaţii de călătorie sigure. Decizia a fost luată pe fondul presiunii companiilor aeriene şi companiilor de turism pentru a relaxa restricţiile COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.