Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mii de pachete de țigări și materiale pirotehnice, confiscate de polițiști de la un cuplu din Mehedinți

captura Youtube
tigari contrabanda

Poliţiştii de frontieră au confiscat 1.668 de pachete cu ţigări de contrabandă şi 7.068 bucăţi materiale pirotehnice, pe care doi cetăţeni români, soţ şi soţie, intenţionau să le comercializeze pe piaţa neagră din localităţile judeţului Mehedinţi, informează Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, prin intermediul unui comunicat, relatează agerpres.ro.

Citește și: S-ar fi AFLAT candidatul PSD-ALDE la prezidențiale! Cine ar fi cel care îl va înfrunta pe Klaus Iohannis (surse)

Luni, în jurul orei 11.30, poliţiştii de frontieră au surprins, în apropierea unei pieţe din municipiul Drobeta Turnu Severin, un bărbat care scotea ţigări şi petarde dintr-un autoturism. Alături de el se afla şi soţia sa. Despre cele două persoane, domiciliate pe raza judeţului Mehedinţi, existau date că se ocupă cu traficul ilicit cu ţigări de contrabandă.

La controlul autoturismului VW Passat, aparţinând bărbatului, în vârstă de 37 de ani, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au descoperit în portbagaj 1.626 de pachete cu ţigări, diferite mărci şi 7.068 bucăţi materiale pirotehnice, diferite tipuri, pentru care persoana nu avea documente de provenienţă. Totodată, la controlul efectuat asupra femeii, în vârsta de 33 de ani, au fost descoperite, ascunse pe corp, 42 de pachete cu ţigări, diferite mărci, pentru care aceasta nu deţinea documente de provenienţă. Ţigările şi produsele pirotehnice urmau să fie distribuite pe piaţa neagră din localităţile judeţului Mehedinţi.

Bunurile în valoare totală de aproximativ 22.500 de lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 12.000 de lei, a fost indisponibilizat. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, a menţionat IGPF.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.