Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mii de sârbi au participat la funeraliile victimelor celor două atacuri armate din această săptămână

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Într-o atmosferă de profundă tristeţe şi furie, mii de cetăţeni şi-au luat rămas bun sâmbătă de la victimele celor două atacuri armate din această săptămână din Serbia, soldate cu 17 morţi şi 21 de răniţi, transmite EFE.

La Belgrad, au fost înmormântaţi patru elevi şi paznicul şcolii gimnaziale Vladislav Ribnikar, din centrul capitalei, unde un băiat de 13 ani a deschis miercuri focul asupra colegilor de clasă cu un pistol care aparţinea tatălui său, ucigând nouă persoane, din care opt elevi, potrivit Agerpres.

În Malo Orasje, la sud de capitala sârbă, rudele şi prietenii şi-au luat rămas bun de la cinci dintre cele opt victime ale unui atac armat comis de un tânăr de 21 de ani în noaptea de joi spre vineri.

Restul victimelor celor două atacuri armate care au şocat ţara balcanică vor fi înmormântate duminică şi luni.

Ministrul sănătăţii, Danica Grujicic, a anunţat sâmbătă că trei dintre răniţii din cele două atacuri, între care o fată de 13 ani, rămân în stare critică şi că medicii luptă pentru viaţa lor.

Poliţia sârbă a arestat vineri şi sâmbătă şapte adolescenţi pentru deţinerea de arme de foc sau pentru proferarea de ameninţări privind comiterea de noi masacre.

Totodată, a fost arestată şi o fată care a postat mesaje şi fotografii pe reţelele de socializare în care îşi bătea joc de victime şi de doliul naţional decretat în Serbia pentru masacre.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.