Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mijlocașul Cristian Daminuţă a semnat cu echipa din Liga a III-a, ACS Poli

www.agerpres.ro
Concordia Chiajna ACS Poli

ACS Poli, aflată în insolvenţă şi pe ultimul loc în Seria a 4-a a Ligii a 3-a, a reuşit să transfere un jucător cu experienţă, după ce, până acum, s-a bazat pe tinerii crescuţi în propria pepinieră, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Informația de ultimă oră care reaprinde cazul Caracal: Oasele sunt din cimitir!

Cristian Daminuţă (29 de ani) a semnat cu alb-violeţii antrenaţi de Silviu Bălace şi va juca din nou în Liga 3, acolo unde în sezonul trecut a evoluat şi a marcat goluri pentru Millenium Giarmata.

Cristian Daminuţă are 29 de ani şi este mijlocaş defensiv. Considerat o mare speranţă a fotbalului românesc, timişoreanul a avut o carieră zbuciumată, mai degrabă pe o pantă descedentă în mare parte, în care a jucat pentru Poli Timişoara, Inter Milano, Modena (ambele din Italia), Dinamo, AC Milan, L’Aquila (ambele din Italia), FC Tiraspol (Rep. Moldova), ACS Poli, Flacăra Făget, FC Viitorul, Zakho (Irak), FCM Baia Mare, Ramat haSharon (Israel), Olimpia Satu Mare şi Abano (Italia). Iarna trecută, Daminuţă a negoviat cu ASU Politehnica (Liga 2), dar până la urmă a ajuns la Millenium Giarmata (Liga 3). Pentru echipa din comuna apropiată de Timişoara a şi dat patru goluri, dar formaţia a retrogradat în Liga a 4-a.

Vara aceasta, Daminuţă a stat fără echipă, iar acum a semnat un contract până în iunie 2020. Deoarece urmează să devină şi tată, jucătorul a ales, cel mai probabil, să rămână acasă. A semnat cu ACS Poli săptămâna aceasta.

Citește și: Vizită de lux în SUA! Klaus Iohannis este cazat la un hotel de lux

Clubul în alb-violet pare să mai poată convinge oameni după ce Petre Muşat a devenit administrator special. Recent, la echipă a venit antrenor Silviu Bălace.

După cinci runde, Poli a reuşit doar un egal în Liga 3, cu Fortuna Becicherecu Mic. Runda aceasta, timişorenii primesc vizita celor de la Flacăra Horezu, una dintre formaţiile care luptă pentru promovare.

În noiembrie, ACS Poli trebuie să predea planul de reorganizare, ceea ce va marca finalul perioadei de observare, de la intrarea în insolvenţă.

"Ne bucură să anunțăm revenirea lui Cristi în alb-violet!

Născut pe 2 februarie 1990, acesta a venit la Poli de la LPS Banatul în 2004. În 2008 a semnat cu Internazionale Milano, revenind scurt la Poli în sezonul 2012-2013. În cariera lui a mai evoluat pentru Modena, L'Aquila, Dinamo București, Viitorul Constanța și FC Tiraspol. În primăvara acestui an a purtat tricoul lui Millenium Giarmata, iar cel mai recent a jucat în Italia, pentru clubul Virtus Cupello.

Citește și: Cerere fără precedent din partea Gabrielei Firea! Ce vrea, de fapt, primarul Capitalei de la Guvern

Mijlocașul defensiv, care poate evolua și în centrul apărării, a semnat un contract cu clubul nostru până în iunie 2020", se arată în comunicatul emis de clubul ACS Poli.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.