Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mijlocașul Martin Odegaard poate ajunge la Bayer Leverkusen. Fotbalistul nu e dorit de Real Madrid, clubul de care aparține

fotbal drepturi tv minge

Martin Odegaard (20 de ani) este aproape de un transfer important. Mijlocaşul care a marcat în poarta României în cadrul meciului din Norvegia, de la Oslo, a revenit la Real Madrid, clubul de care aparţine, dar se pare că formaţia de pe ”Santiago Bernabeu” nu vrea să-l păstreze, informează MEDIAFAX.

Citește și: Andrei Caramitru pune tunul pe Klaus Iohannis! Atac de ultimă oră și la PNL

Sezonul excelent de la Vitesse l-a adus pe Odegaard în atenţia germanilor de la Bayer Leverkusen, anunţă norvegienii de la TV2. Odegaard se află deja în Germania, alături de impresarul său şi de tatăl său şi urmează să discute cu oficialii clubului.

11 goluri şi 12 pase decisive în 39 de partide a acumulat Odegaard în tricoul celor de la Vitesse. Real Madrid l-a împrumutat în Olanda pentru un singur sezon, iar mutarea a fost un real succes, deoarece cota de piaţă a jucătorului a crescut de la patru milioane de euro la 15 milioane de eruo, potrivit site-ului Transfermarkt.

Citește și: Olguța Vasilescu desființează Opoziția: Ei nu vor

Martin Odegaard a înscris în poarta lui Tătăruşanu la Oslo, în minutul 70, pentru 2-0. ”Dubla” lui Claudiu Keşeru a stabilit scorul final, 2-2, în preliminariile Campionatului European din 2020.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.