Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mijlocaș de la Bayern Munchen ajunge în prima ligă italiană

graiul.ro
fotbal gol plasa poarta

Mijlocaşul francez Michael Cuisance s-a transferat de la Bayern Munchen, unde nu a reuşit să se impună, la Venezia, nou-promovată în campionatul de fotbal al Italiei, informează RMC Sport.

Fotbalistul de 22 de ani, care a bifat doar 12 minute în actuala ediţie a Bundesligii, a semnat un contract valabil până în iunie 2025 cu echipa aflată acum pe locul 16 în Serie A. Presa italiană a estimat valoarea tranzacţiei la 4,5 milioane de euro, excluzând primele.

Mijlocaşul format la Nancy a ajuns la 17 ani în Bundesliga, la Borussia Moenchengladbach, cu care a avut evoluţii bune în sezonul 2017-2018. În vara lui 2019, el semnat cu Bayern pentru aproape 12 milioane de euro.

În sezonul trecut, Cuisance a fost împrumutat la Olympique Marseille, unde a reuşit două goluri şi o pasă decisivă pentru OM în 30 de meciuri în toate competiţiile, aventura sa la echipa din sudul Franţei nefiind la înălţimea aşteptărilor.

Venezia şi-a trecut în cont ultima victorie în meciul cu Bologna de pe 21 noiembrie (1-0), însă de atunci a obţinut o remiză preţioasă împotriva lui Juventus (1-1), pe 11 decembrie. În primul său meci din acest an, Venezia o va întâlni joi în deplasare pe Salernitana, echipa lui Franck Ribery.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.