Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mijlocaşul belgian Eden Hazard este unul dintre cei mai faultaţi jucători din La Liga, deşi a evoluat puţin la Real Madrid

eden hazard

Mijlocaşul belgian Eden Hazard este unul dintre cei mai faultaţi jucători din La Liga, deşi a evoluat puţin la Real Madrid până în ultima perioadă şi este considerat o decepţie după ce a venit de la Chelsea în vara anului 2019, scrie ziarul AS, citat de site-ul walfoot.be.

Eden Hazard, care pe 7 ianuarie va împlini 31 de ani, are parte de un nou sezon delicat, însă a jucat mai mult în această iarnă, fiind titular în ultimele trei meciuri ale lui Real. Chiar dacă nu e reuşit să fie decisiv, belgianul le-a pus probleme fundaşilor echipelor adverse, aşa cum arată o statistică prezentată de AS: Hazard este fotbalistul lui Real care a fost faultat cel mai des în ultimele trei meciuri, conform Agerpres.

Pe ansamblul sezonului, chiar dacă Eden a trăit o adevărată traversare a deşertului, prezenţa sa a fost remarcată de adversari: printre fotbaliştii cu mai mult de 500 de minute de joc disputate, Hazard este pe locul 3 în clasamentul jucătorilor din La Liga care au suferit cele mai multe faulturi pe minut.

Hazard a suferit 22 de faulturi în 571 de minute de joc, adică un fault la 26 de minute, el fiind devansat la acest capitol de portughezul Joao Felix, de la Atletico Madrid, (un fault la 20 de minute) şi un alt belgian, Adnan Januzaj de la Real Sociedad (un fault la 25 de minute).

Hazard nu a marcat niciun gol în cele 13 meciuri în care a jucat în actuala ediţie a campionatului Spaniei, în şase dintre acestea fiind titular.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.