Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mijlocaşul chilian Arturo Vidal a semnat cu echipa braziliană Flamengo

https://www.facebook.com/arturovidal8/
Arturo Vidal

Fotbalistul chilian Arturo Vidal a semnat cu echipa braziliană Flamengo, mijlocaşul fiind liber de contract după ce şi-a reziliat luni, pe cale amiabilă, contractul cu Inter Milano, informează DPA, potrivit agerpres.

Clubul din Rio de Janeiro a confirmat că jucătorul în vârstă de 35 de ani îşi va continua cariera în Brazilia. Vidal a fost prezent pe stadionul Maracana la victoria cu 2-0 asupra lui Atletico Mineiro, care a adus calificarea noii sale echipe în sferturile de finală ale Cupei Braziliei.

Mijlocaşul a venit în 2020 la Inter, cu care a câştigat Serie A, anul trecut, şi Cupa Italiei, în acest an. Vidal a disputat 71 de meciuri şi a marcat 4 goluri în tricoul milanezilor, în toate competiţiile, având însă doar două prezenţa ce titular în ultima ediţie de campionat.

Vidal a revenit în fotbalul de club din America de Sud după 15 ani în Europa. El s-a transferat de la Colo-Colo la Bayer Leverkusen în 2007 şi a petrecut patru ani în Bundesliga, înainte de a ajunge la Juventus, unde a rămas până în 2015. Chilianul s-a întors apoi în Germania, la Bayern Munchen, după care a evoluat doi ani la FC Barcelona.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.