Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mijlocașul Florian Loshaj, de la Poli Iași, este dorit de cluburi mari din Liga 1, precum FCSB și CFR Cluj

Poli Iași continuă să reprezinte o atracție pentru echipele de top din Liga 1. După transferurile din ultimii ani ale lui Kamer Qaka, Andrei Cristea, Ionuț Panțîru, Ștefan Târnovanu și Andrei Tănasă, la FCSB sau Craiova, echipa din Copou ar putea vinde un alt fotbalist în Liga 1 următoarea perioadă, anunță MEDIAFAX.

Citește și: CExN PSD în prima ședință după conducerea Dăncilă. Cazul Bădălău - Diaspora. Buzatu: 'Ce să mai facă omul acum? Să sară în Siret?'

Venit în această vară de la formația olandeză Roda Kerkrade, mijlocașul kosovar Florian Loshaj (23 de ani) și-a demonstrat valoarea în cele 17 etape derulate până acum și a intrat deja în vizorul mai multor grupări cu pretenții la play-off. Conform prosport.ro, din interiorul grupării ieșene, pe lângă FCSB, Florian Loshaj ar mai fi dorit și de CFR Cluj, Craiova și Viitorul, primul club care și-a exprimat intenția de a-l transfera pe mijlocașul kosovar fiind chiar campioana României, în urmă cu o lună.

Președintele executiv al Politehnicii Iași, Adrian Ambrosie, a declarat că, în acest moment, fotbalistul kosovar nu este de vânzare și că pe adresa clubului nu a sosit nicio ofertă concretă. În cazul în care se vor decide să accepte o ofertă, ieșenii speră să obțină pe Loshaj undeva în jurul sumei de 500.000 de euro.

Citește și: Liviu Dragnea, în CĂRȚI pentru a fi eliberat mai devreme: Codul Penal e în favoarea fostului lider PSD

”Ne bucură interesul pentru Loshaj, asta înseamnă că suntem un club credibil. Noi, însă, nu avem nicio ofertă pe adresa clubului. Deocamdată, Loshaj nu este de vânzare! Ne dorim, cu certitudine, ca Loshaj să devină cel mai scump transfer din istoria clubului nostru.” , a declarat, pentru prosport.ro, președintele Adrian Ambrosie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.