Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mijlocaşul german al lui Manchester City, Ilkay Guendogan, pe lista accidentaţilor lui Manchester City

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Steaua Manchester City

Mijlocaşul german al lui Manchester City, Ilkay Guendogan, s-a adăugat pe lista de accidentaţi a ''cetăţenilor'' după ce s-a ales cu o leziune la partida cu Southampton (0-0), din Premier League, de sâmbătă, a anunţat antrenorul Pep Guardiola, conform agerpres.

Manchester City nu i-a putut alinia în partida cu ''sfinţii'' pe John Stones, Aymeric Laporte, Rodri şi Aleksandr Zincenko, toţi accidentaţi.

Accidentarea lui Guendogan a venit chiar înaintea meciurilor lui City cu Chelsea (25 septembrie, în Premier League), Paris St Germain (28 septembrie, în Liga Campionilor) şi Liverpool (3 octombrie, Premier League), meciuri care se vor desfăşura într-un interval de 9 zile.

Marţi, Manchester City, campioana en-titre din Premier League dar şi deţinătoarea Cupei Ligii engleze va juca pe teren propriu contra celor de la Wycombe, în etapa a treia a EFL Cup.

''Vom arunca în luptă mai mulţi tineri de la academie marţi seara. Nu avem de ales. Trebuie ca titularii accidentaţi să se refacă pentru a-i avea apţi la meciurile grele din Premier League şi din Liga Campionilor care ne aşteaptă. Practic, acum este o oportunitate pentru cei tineri, pentru speranţe, să demonstreze că au valoare pentru a putea juca la prima echipă'', a spus Guardiola.

În Premier League, echipa lui Guardiola este pe locul 5, cu 10 puncte după 5 etape.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.