Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mijlocaşul islandez Emil Palsson, care s-a prăbuşit pe teren în timpul unui meci din liga secundă a campionatului de fotbal al Norvegiei, și-a revenit

smartradio.ro
Emil Palsson stop cardiac fotbal teren

Mijlocaşul islandez Emil Palsson, care s-a prăbuşit pe teren în timpul unui meci din liga secundă a campionatului de fotbal al Norvegiei, luni seara, după ce a suferit un stop cardiac, şi-a revenit şi este conştient, a comunicat clubul său, Sogndal, citat de DPA.

Conform unui comunicat al clubului, jucătorul va fi mai departe examinat şi supus unui tratament la Spitalul universitar Haukeland.

Jucătorul, în vârstă de 28 ani, a căzut brusc la pământ în minutul 12 al întâlnirii împotriva echipei Stjordals-Blink.

"Palsson a fost resuscitat cu succes şi apoi transportat cu avionul la spitalul din Haukeland pentru controale suplimentare şi tratament", a precizat clubul său într-un comunicat, confirmând că mijlocaşul a suferit "un stop cardiac".

Ceilalţi jucători au părăsit rapid terenul, iar meciul a fost suspendat, în timp ce personalul medical l-a înconjurat pe Palsson pentru a-l resuscita, înainte ca acesta să fie transportat la spital.

Acest incident a reamintit de cazul danezului Christian Eriksen, care a trecut printr-o situaţie similară în timpul partidei Danemarca - Finlanda de la EURO 2020, în luna iunie. Jucătorul lui Inter Milano s-a prăbuşit în acelaşi mod, în finalul primei reprize a jocului de la Copenhaga, înainte de a fi resuscitat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.