Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mijlocașul lui Dinamo, Diego Fabbrini o să revină la antrenamentele echipei la sfârșitul lunii decembrie

ziare.com
Diego Fabbrini

Diego Fabbrini (29 de ani), mijlocașul lui Dinamo, o să revină la antrenamentele echipei abia la sfârșitul lunii decembrie, potrivit Mediafax.

În prezent, se află în Italia, unde se recuperează după o accidentate suferită în luna septembrie, și ar fi anunțat stafful tehnic că se va întoarce peste câteva săptămâni în programul normal al echipei. Totuși, el nu va mai juca în acest an. Potrivit fanatik.ro, Fabbrini va putea evolua abia la reluarea campionatului, în februarie 2020. Problemele de sănătate nu păreau să fie atât de grave, dar acest lucru era confirmat, într-o oarecare măsură, și de antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin. ”Fabbrini este accidentat. Nu sunt doctor ca să ştiu exact când revine. Dar cel mai probabil la iarnă.” .

Vezi și: Marcel Vela, START la curățenie! Doi grei din Poliție, EXECUTAȚI dintr-O LOVITURĂ! Schimbări de trupe la vârful MAI

Fabbrini a venit în România în septembrie 2018, la FC Botoşani, şi a fost unul dintre cei mai buni jucători în sezonul trecut. Deşi oficialii clubului i-au făcut o ofertă de prelungire a înțelegerii, acesta a ales să plece în Bulgaria, CSKA Sofia, pe un contract mult mai avantajos din punct de vedere financiar. Aventura în ţara vecină s-a încheiat repede, iar Fabbrini a revenit în Liga 1, unde a semnat cu Dinamo în august.

Diego Fabbrini a bifat patru meciuri în tricoul lui Dinamo. Ultimul a avut loc la sfârşitul lunii septembrie, într-un meci cu Astra la Giurgiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.