Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mijlocaşul Mimito Biai şi fundaşul Lucas Brendon au semnat cu FC Argeş

graiul.ro
fotbal gol plasa poarta

Mijlocaşul Mimito Biai din Guineea-Bissau şi fundaşul Lucas da Silva Estevam Brendon din Brazilia au semnat, vineri, contracte valabile până în vara anului 2024 cu FC Argeş, anunţă gruparea piteşteană pe site-ul său oficial.

"FC Argeş continuă campania de achiziţii pentru întărirea lotului cu care va aborda partea secundă a acestui sezon competiţional. După înţelegerile cu Mario Zebic şi Andrei Costin Tîrcoveanu, clubul nostru a obţinut semnăturile a încă doi jucători: Mimito Biai, originar din Guineea-Bissau şi Lucas Brendon din Brazilia. Ambii au semnat contracte valabile până la 30 iunie 2024", se arată pe site-ul citat.

În vârstă de 25 de ani, Mimito Biai, care are şi cetăţenie portugheză, a evoluat la Cerno More, formaţie din prima ligă din Bulgaria. În trecut, el a mai jucat la formaţiile Vitoria Guimaraes, Panaitolikos şi Academica de Coimbra din Portugalia, potrivit Agerpres.

Brazilianul Lucas da Silva Estevam Brendon are 27 ani şi ultima oară a fost legitimat la Ho Chi Minh City, grupare din Vietnam. De-a lungul carierei sale a mai evoliuat la formaţiile Anapolis din Brazilia, şi Portimonense, Coimbra, SC Covilha şi Leixoes din Portugalia.

FC Argeş a transferat în actuala pauză competiţională patru jucători, în afară de Mimito Biai şi Lucas Brendon obţinând semnăturile fundaşului Mario Zebic şi mijlocaşului Andrei Costin Tîrcoveanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.