Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mikaela Shiffrin își anunță revenirea în competiții

Facebook
austria ski

Schioarea americană Mikaela Shiffrin a confirmat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că va reveni în concursuri în acest weekend, în cadrul probei de slalom de la Åre, în Suedia.

Absentă din circuit de la căderea din timpul coborârii de la Cortina d'Ampezzo, din 26 ianuarie, Mikaela Shiffrin s-a tratat timp de câteva săptămâni la genunchiul stâng, amânând de mai multe ori întoarcerea în competiţii. Ea s-a decis să participe în acest weekend la slalomul de la Åre (Suedia).

„Nu voi concura la slalom uriaş, sâmbătă”, a spus americana, care a căzut pe locul 3 în clasamentul general al Cupei Mondiale. „Am făcut doar trei sesiuni de slalom în ultimele şapte săptămâni, iar prima cu intensitate mai mare abia în joia aceasta. A fost o cursă contra cronometru să revin înainte de sfârşitul sezonului, dar trebuie să mă mulţumesc să fac ceea ce sunt capabilă să fac acum”, a mai declarat Shiffrin, care a mai indicat că nu va concura în probele de viteză de la finala Cupei Mondiale de la Saalbach (Austria), peste două săptămâni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.