Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mike Tyson, oprit la intrarea în Chile, din cauza problemelor cu justiția

www.agerpres.ro
Mike Tyson

Mike Tyson, fostul star al boxului american, a fost oprit de poliție pe aeroportul din Santiago de Chile și urmează să fie expulzat către țara sa de origine cu următorul zbor, informează agențiile Reuters și AFP.

Conform autorităților chiliene, Tyson nu s-a conformat legilor privind migrația, care prevăd că orice persoană "condamnată sau care se află sub o anchetă, indiferent de delict, autorizează Serviciul de investigații al poliției chiliene (PDI) să îi interzică intrarea în Chile".

Citește și: Dezvăluiri incendiare ale iubitului Simonei Halep: Ce le-a spus acesta prietenilor săi despre relația cu tenismena

"În acest context, domnului Tyson, condamnat de mai multe ori, i-a fost interzisă intrarea în țară", a explicat Natala Alvadaro, funcționară în cadrul PDI, conform Agerpres.

Legea chiliană privind străinii "autorizează PDI să interzică intrarea în țară a oricărui străin cu antecedente (judiciare) și/sau condamnări în țara sa de origine", conform PDI.

Fostul campion mondial la categoria grea s-a deplasat pentru prima oară în Chile, pentru o emisiune TV și diverse activități publicitare.

PDI a publicat, totodată, pe Twitter o fotografie a fostului boxer încadrat de doi polițiști, pe aeroport. Americanul, în vârstă de 51 ani, acuzat de mai multe ori în fața justiției americane, a petrecut trei ani în spatele gratiilor pentru un viol produs în 1992.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.