Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mike Tyson revine în ring la 54 de ani, la 15 ani de la retragere - Adversarul va fi pe măsură: Roy Jones Jr. în vârstă de 51 de ani

Orissapost.com
Mike Tyson

Mike Tyson a anunţat că se întoarce în ring la 54 de ani. Celebrul pugilist are 15 ani de când s-a retras, iar pe 28 noiembrie va juca un nou meci de box. Adversarul va fi pe măsură: Roy Jones Jr. în vârstă de 51 de ani, anunță MEDIAFAX.

Mike Tyson se antrenează încă din luna martie pentru o revenire în ring. Inițial, lupta trebuia să aibă loc pe 12 septembrie, dar a fost amânată pentru data de 28 noiembrie.

Conform statisticilor, Mike Tyson are 50 de victorii în cariera de profesionist, dintre care 44 prin knock-out. „Iron” Mike s-a retras în 2005, în timp ce adversarul său din noiembrie, Roy Jones Jr. a luptat ultima dată în 2018.

Citește și: Raed Arafat, mesaj de ultimă oră prin RO-ALERT! ‘Respectați măsurile sanitare pentru a nu vă pune viața în pericol’

În prezent, Jones este antrenor și elevii săi au doar cuvinte de laudă.

„E o atmosferă nebunească, dar nebunia aduce excelenţa în acest sport şi exact aşa e Roy, nu e un antrenor obişnuit, e cel mai bun antrenor pe care l-am avut toată viaţa. El ne-a zis să muncim din greu şi vom ajunge campioni şi uite unde am ajuns”, a declarat Chris Eubank.

Şi „Iron” Mike l-a lăudat pe oponentul său în clipul de promovare a luptei dintre cei doi.

„Nu toţi marii luptători pot fi şi mari antrenori, trebuie să fii o persoană foarte specială ca să fii antrenor”, a spus Mike Tyson.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.