Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mikel Arteta este favorit să preia banca tehnică a echipei Arsenal

www.independent.co.uk
Arsenal Liverpool

Mikel Arteta (37 de ani) este favorit să preia banca tehnică a echipei Arsenal, scrie Sky Sports. Actualul antrenor secund de la Manchester City a fost fotografiat de jurnaliștii englezi alături de oficialii clubului londonez, potrivit Mediafax.

Potrivit sursei citate, Vinai Venkatesham, directorul executiv al lui Arsenal, și Huss Fahmy, avocatul clubului, au fost surprinși la casa lui Arteta din Manchester, în noaptea de duminică spre luni. În urma imaginilor apărute în presă, clubul Manchester City i-ar fi solicitat lui Mikel Arteta să ia o decizie cât mai rapidă referitoare la viitorul său.

Vezi și: Prim-ministrul Orban face anunţul aşteptat: Legea bugetului de stat, prin angajarea răspunderii Guvernului dacă PSD nu face pe placul PNL

Fost jucător la Arsenal, în perioada 2011-2016, Arteta s-a alăturat staff-ului tehnic al lui Pep Guardiola, la Manchester City, imediat după retragerea din activitatea de fotbalist. El a lucrat în 200 de meciuri alături de reputatul antrenor catalan. În ultimul joc, disputat duminică, Arteta a întâlnit-o chiar Arsenal, Manchester City impunându-se categoric, scor 3-0.

Arsenal a rămas fără antrenor principal la data de 29 noiembrie, după demiterea lui Unai Emery. În locul său, interimar a fost numit Freddie Ljungberg. Suedezul a condus echipa în cinci partide, înregistrând o victorie, două remize și două eșecuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.