Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Miliardarul Jack Ma ar fi reapărut în public după aproximativ trei luni - Media de stat chineză menționează un eveniment online

dnaindia.com
Jack Ma

Fondatorul grupului Alibaba, Jack Ma, s-a întâlnit miercuri cu 100 de profesori din mediul rural în China, într-un eveniment online, a informat presa locală, marcînd prima apariție a omului de afaceri în public din octombrie, conform Reuters citată de mediafax.

Tianmu News, un portal de știri al Zhejiang Online, un site de știri susținut de guvern, a raportat întâlnirea miercuri.4

La începtul anului presa internațională relata că Jack Ma nu a mai fost văzut de o lungă perioadă, creându-se astfel un val de controverse în urma listării eşuate a grupului Ant, cel mai mare fintech din lume.

Citește și: Comisia Europeană a decis: Vaccinarea rămâne voluntară şi nu vor fi limitări de drepturi pentru cei care o refuză

Zvonurile au început să circule în condiţiile în care Ma nu a apărut în show-ului său de talente „Africa’s Business Heroes”, care le oferă antreprenorilor africani şansa de a câştiga 1,5 milioane de dolari.

Miliardarul în vârstă de 56 de ani a fost înlocuit de Lucy Peng, un executiv în cadrul Alibaba, pentru a face parte din juriu şi conform unui purtător de cuvânt al companiei, Ma nu şi-a putut duce la capăt îndatoririle din cauza unui program tot mai încărcat.

În plus, Ma a fost şters de pe pagina de internet a show-ului şi nu a fost inclus în videoclipurile de promovare.

Ştirea venea în contextul în care liderii de la Beijing au luat în vizor companiile miliardarului, după ce Ma a criticat în mod public autorităţile de reglementare financiară din China.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.