Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Milioane de like-uri | Messi și Ronaldo publică o fotografie rece ca gheața

goal.com
messi ronaldo

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo și-au unit forțele într-una dintre cele mai emblematice imagini sportive ale anului înaintea Cupei Mondiale. Messi și Ronaldo publică o fotografie rece ca gheața. Amândoi sunt pregătiți să joace în potențiala lor finală la Cupa Mondială, anunță goal.com.

Messi și Ronaldo și-au unit forțele pentru a publica una dintre cele mai reci fotografii din 2022. Cei doi jucători legendari sunt fotografiați împreună jucând șah, amândoi fiind concentrați asupra a ceea ce ar trebui să fie următoarea mișcare.

Cei doi sunt considerați pe scară largă ca fiind unii dintre cei mai mari jucători din toate timpurile, mulți dintre ei fiind clasați în top doi și fiind dificil de despărțit. Cu Cupa Mondială la orizont, mulți cred că este ultima șansă a lui Messi și Ronaldo de a pune mâna pe trofeu, având 35, respectiv 37 de ani.

Ambii își încep campania pentru Cupa Mondială în zilele următoare. Messi și coechipierii săi argentinieni vor înfrunta Arabia Saudită pe 22 noiembrie, în timp ce Ronaldo și Portugalia se vor confrunta cu Ghana pe 24 noiembrie.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.