Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Milionar trimis în judecată de DNA, fost șef la o companie de stat, accident cu un Ferrari de sute de mii de euro - VIDEO

ferrari acc

Un Ferrari de un sfert de milion de euro a intrat duminică, 8 octombrie, într-un stâlp de pe un bulevard din centrul Bucureştiului, potrivit Digi 24.

Maşina de lux aparţine milionarului Radu Frîncu, cel care a condus o vreme o companie de stat - SC CARE România SA, societate de asigurări în cadrul Eximbank SA - bancă cu capital majoritar de stat. Poliţiştii spun că el a pierdut controlul bolidului, a intrat pe contrasens unde a lovit un automobil după care a ricoşat în stâlp.

Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Citeşte şi: Jurnalista Sorina Matei sare în apărarea procurorului Iorga Moraru: 'DNA, un fel de Ghiţă Pristanda al lui Caragiale...'

În vara anului trecut, Radu Frîncu a fost trimis în judecată de DNA, pentru abuz în serviciu și uz de fals, ambele în formă continuată..

"În perioada exercitării mandatului de preşedinte al Directoratului CARE — EXIM România, respectiv 19 mai 2010 — 8 iulie 2013, Radu Frîncu a abuzat de prerogativele funcţiei sale şi a folosit ilegal fondurile Companiei CARE — EXIM România (cu capital majoritar de stat), bani în valoare totală de aproximativ 770.000 lei (respectiv peste 47.000 euro). Suma respectivă reprezintă totalul cheltuielilor făcute de inculpat în interes personal, beneficiare fiind şi alte persoane care nu aveau raporturi de muncă cu CARE — EXIM România. Similar, Marius Banu, membru al Directoratului aceleiaşi companii, a folosit în mod ilegal aproximativ 166.000 lei provenind din fondurile companiei", se arăta într-un comunicat al DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.